КОНТАКТИ

Централен офис и сервиз:
гр. София, ж.к. Надежда 1,
бул. Хан Кубрат 7
Тел.: 02/ 836 97 82 и 02/ 836 87 46
GSM: 0878 815 710
e-mail: sorti_vseood@abv.bg

бяла техника втора употреба

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Вижте местоположението на нашите офиси и магазини.

гр. София, ж.к. Надежда 1,
ул. Св. Климент 53
GSM: 0878 815 719
02/ 938 31 51

гр. София, ж.к. Надежда 1,
бул. Хан Кубрат 7
Тел.: 02/ 836 97 82
и 02/ 836 87 46
GSM: 0878 682 653

гр. София, Оборище,
ул. Силистра 6
GSM: 0878 385 535


карта на Сорти-ВС карта на Сорти-VS карта на Сорти-VS